Składniki na ciasto:
Biała masa makowa:
- Własnoręcznie przygotowana BIAŁA MASA MAKOWA
Opis białej masy na: www.Kucharex.pl/BialaMasa (masa przygotowywana 1 dzień wcześniej) - Paczka płatków migdałowych
- Paczka rodzynek
- Paczka kandyzowanej skórki z pomarańczy
- Wiśnówka
- 3 duże łyzki likieru amaretto
- Słoiczek dżemu pomarańczowego
- Masa marcepanowa (na dwie garści/dłonie)
Spód:
- Biszkopty nasączone herbatą i amaretto
Ozdoby:
- Orzechy włoskie, truskawki (inne dowolne: np. borówki, kiwi, banany)
Oglądaj przepis w naszej TV:
EXTRA POMYSŁ NA ŚWIĄTECZNE CIASTA! 😀 Będę robiła, a jak nie! 😀
Bardzo się cieszymy! 🙂 Smacznego! <3